SESONAL, REGIONAL, HJEMMELAGET

Prisliste 2016

Frokost: 95,-
Lunsj/kaffe: 130,-
Middag/dessert/kaffe/saft: 280,-
3 retters middag: fra 325,-
Kaffe/kake: 60,-

Spesialmenyer

Rabarbrameny i mai /juni

Rosemeny i juli/august/september

Jordskokkmeny september/oktober

Catering

Heggli urtehage er godkjent av Mattilsynet og har serveringsbevilling. Maten tilberedes etter kundens ønsker og blir laget av ferske råvarer, så kortreist som mulig, også økologisk.

Kokken har lang erfaring innen matlaging fra nesten hele verden og lover spennende retter til alle anledninger. Vi leverer fra 1 til 50 personer.

Be om tilbud!

Selskap

Vårt koselige spiserom er populær og har plass til 24 gjester. Skjenkebevilling kan skaffes etter nske i god tid på forhand. Be om tilbud.

Vi tilbyr våre kunder mat som er laget fra bunnen av. Regional, sesonal og så kologisk som mulig. Ta kontakt om skreddersying av menyen din.

KOKKEN FRA HEGGLI URTEHAGE INVITERER TIL MEZE SOFRASI

Godbiter fra den stlige middelhavskjøkken. Meze er for- og småretter som settes sammen til buffé etter smak og behag. Tilbud varierer etter årstid.

Samle dere rundt bordet hos oss (fra 6 – 24 pers.) eller hjemme hos dere. Vi leverer!

MENY TIL MEZE SOFRASI

Retter fra Tyrkia, Kypros, Hellas, Balkan, Libanon, Israel og Iran

Midtøstlig mattradisjon er ikke identisk med dagens statsgrenser. En rett kan kjennes i alle land med hver sin lokal variasjon.
Alle retter lar seg kombinere uansett hvor dem kommer fra.

Vegetarretter

COBAN SALATASI Bondesalat, tyrkisk
PATLICAN; BIBER VE KABAK KIZARTMAZI stekt aubergine, paprika og squash med yogurt, tyrkisk
PIYAZ hvite bnnersalat, tyrkisk
MÜSVER squash kaker med yogurt, tyrkisk
AGRIOHORTASALATA villurtesalat, gresk
KUKUYE SABZI urteomelett, persisk
SAGANAKI pannestekt ost, gresk
IMAM BAYLIDI aubergine fyllt med lk, tomat og urter, tyrkisk
ZEYTINYAGLI YAPRAK DOLMASI fyllte vinblader, tyrkiskFALAFEL – friterte kikertkaker, libanesisk
KISIR bulgursalat, den tyrkiske varianten av den libanesiske tabbouleh
ZEYTINYAGLI TAZE FASULYE grnne bnner i olivenolje, tyrkisk
REGRATOVA lvetannsalat, balkan

FISKERETTER

KARIDES GÜVECI – gratinerte reker, tyrkisk
PSARI SAVORO – stekt fisk med rosmarin og eddik, kypros
PSARI MARINATO – stekt fisk med tomat og urtesaus, kypros
SAMKI BI TARATOUR – fisk med nøttesaus

KJØTTRETTER

ADANA KEBAP – kjøttdeig på spidd, sterk!, tyrkisk
DOLMADES ME AVGOLEMONO – med kjøtt fyllte vinblad i sitronsaus, gresk
CEVAPCICI – blandes kjøttdeig på spidd, balkan
RAZNICI – spidd med svinekjøtt, balkan
ETLI BAMYA – Okra med storfekjøtt eller kylling, tyrkisk
SUCUKLU KURUFAZULYE – hvite bønner med lammekjøtt og hvitløkspølse, tyrk.
CERKEZ TAVUGU – kylling med valnøttsaus, tyrkisk
KADINBUDU KØFTE – «kvinnelår» – friterte kjøttkaker med ris, tyrkisk

DIPP

TZATZIKI – agurkdipp med yogurt og hvitløk, gresk
CACIK – agurkdipp med yogurt, tyrkisk
MAST VA KHIAR – agurkdipp med yogurt og rosiner
TARAMASALATASI – rogndipp, tyrkisk
AJVAR – paprika og auberginepuré, balkan
EZME – finhakket paprika, løk og tomat, tyrkisk

SØTSAKER OG BRØD

GALAKTOBOURIKO – vaniljepai, gresk
HANEM GÖBEGI – «kvinnenavl» – friterte kaker med pistasjnøtter, tyrkisk
BAKLAVA – bakst med butterdeig, nøtter og M Y E sukker, alle områder
PIDE – tyrkisk brød med sesamfrø
SIMIT – kringler med sesamfrø, tyrkisk, kypros
NAAN – persisk brød