OPPLEV SPENNENDE TIMER MED KOKEKURS

I gamle dager var det en selvfølge å bruke ville vekster i daglig matlaging.
Å berike dagens spisevaner med disse trengs det kunn litt kunnskap og glede å eksperimentere.

Vekstene vi bruker i vår kokekurs er kjennt for de fleste i forskjellige sammenheng.
Mye enn synnes det er ugress, er rik på sunne inholdsstoffer.
Å ha ville og dyrkete urter på menyen i tillegg til variert kosthold er det unødvendig å bruke kosttilskudd i tablettform.

Mange tenker på mye arbeid og tid med å lage mat på den måten.
Jeg synnes det er en nesten kostnadsfritt sunn livsstil som har med seg mosjon, meditasjon og kommunikasjon.

Derfor begynner vi kursdagen med en ca. to timers rundtgang på tunet. Vi sanke det som finnes etter årstid. Ved uheldig datovalg, det skjer jo ofte i Trøndelag, tilbereder kokken noe på forhånd.

Dere får grunnoppskrifter til suppe, sauser, salat, pastaretter, risotto, dessert , konserveringsmetoder og mye mer. Fisk og kjøtt spiller ei underordnet rolle denne dagen.

Mens vi spiser opp kreasjonene i hyggelig runde kan vi snakke om kokkens triks og alt av interesse.

Lyst å prøve? Ta med deg noen venner og kos dere med en fin og lærrik dag på landet.

Dato bestemmer dere. Fra 3. maiuke inntil end av september finnes nok brukbart i naturen. Jeg tar alle dager utenom mandager.

Maks. antall 8 personer. Pris per pers. Kr 500,– , som nevnt – naturen spanderer det meste!

Ta gjerne kontakt hvis dere ha noe spørsmål.


KURS I OLABIL-BYGGING

Aktive Ferie !!

Ta av noen dager og bygg olabil sammen med barna (fra ca. 5 år). Guenther gir veiledning fra A til Å. Det er mulighet å delta i olabilløp ved Hasselvikadag den andre lørdag i juli hvert år. For nærmere oppløsninger ta gjerne kontakt.

3 generasjoner bygger olabil. Guenther, Uli, Ralf og Maximilian har planlagt å bygge olabil til Hasselvikadagan 11. juli 2009. Gutten har gitt sitt beste. Innsatsen ble belønnet med prisen «årets fineste bil» og 2. plass i kategorien fortest bil.